Gratis Verzenden Vanaf €250.-

Betaal in termijnen met IN3


IN 3 KEER BETALEN MET 0% RENTE

 

Betalen met in3

Wil je iets kopen, maar je budget werkt nog niet helemaal mee? Of betaal je je bestelling liever niet in één keer? Maak dan gebruik van In3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente.
Het voordeel van betalen met In3 is dat je gelijk gebruik kunt maken van jouw bestelling, zonder het volledige bedrag betaald te hebben. En dat zonder kosten!

Zo koop je een nieuw product met de gemakken van gespreid betalen, zonder de kosten van een lening. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voor de betaling doet In3 een snelle gegevenscontrole. Deze controle kijkt niet naar BKR-registraties. Mocht onverwachts je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.in3.nl

Hoe werkt het?

Op de dag van je bestelling kies je bij het afrekenen in3 als betaalmethode (het systeem doet een snelle gegevenscontrole) en betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Dit moet je dus zelf overmaken. Wij zullen nooit zelf geld incasseren.
Je ontvangt een mail voor elke nieuwe betaling.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met in3.

Waar ben je naar op zoek?

Interesse in onze nieuwsbrief ?

Blijf op de hoogte met nieuws en promoties !

Jouw winkelwagen