Gratis Verzenden Vanaf €250.-

Fietsservicetotaal.nl

Fietsservicetotaal.nl
 
Service en vakmanschap, daar draait het om.
Fietsservicetotaal is een mobiele servicedienst voor fietsreparatie en fietsonderhoud op locatie. Wij zijn gecertificeerd E-bike specialist.
Sinds 2008 zijn wij mobiele fietsenmaker. Wij bieden reparatie en onderhoud aan van fietsen, e-bikes en e-bakfietsen (o.a. UrbanArrow). Thuis, op het werk of het vakantieadres.
We beschikken over een mobiele werkplaats die ingericht is aan de eisen van ons vak. Hiermee kunnen wij vakkundig en vertouwd reparaties en onderhoud uitvoeren op locatie. Het uitlezen van E-bike behoort ook tot onze service.
Wij houden onze kennis actueel met de jaarlijkse (dealer)trainingen van Bosch/Magura, Bafang, Enviolo, Shimano. Verder leren en ontwikkelen we elke dag...
Heeft u een fiets gekocht bij iemand anders dan bij een fietsenwinkel? Via internet of andere kanalen? Voor ons geen probleem. Wij repareren en onderhouden alle fietsen.
 
 Dealer van :
Bafang   bmz   bosch   brose   ebike   magura   panasonic   shimano e steps   tranzx   urban arrow
   
Wil je onderhoud of een reparatie laten uitvoeren ? Vul je gegevens in en gebruik deze actiecode (Fatbikr.nl) onderaan het aanvraagformulier en je wordt zo snel mogelijk geholpen.
    

 

 

Waar ben je naar op zoek?

Interesse in onze nieuwsbrief ?

Blijf op de hoogte met nieuws en promoties !

Jouw winkelwagen