Gratis Verzenden Vanaf €250.-

Over Ons

 

Fatbikr 

Ons verhaal

Al van jongs af aan zijn wij dol op fietsen. Van iedere dag naar school te fietsen tot aan fietsvakanties: fietsen stond, en staat, altijd centraal in ons leven. Een aantal jaar geleden huurde wij op vakantie voor het eerst een fatbike en wauw, wat een ontdekking..

Wat eerst onwennig aanvoelde werd een dagelijks activiteit. Fietstochten door het bos en over het strand, we walsten met gemak over welk terrein dan ook. De fatbikes waren onvermoeibaar, en wij ook. Zo kwamen wij op plekken waar we anders nooit gekomen waren. Deze geweldige producten willen wij maar al te graag met jullie delen en daarom zijn wij met veel plezier Fatbikr.nl gestart.

“Met een fatbike kom je op onontdekte plekken”

Waarom Fatbikr.nl?

Naast onze passie voor fietsen vinden wij het belangrijk dat jij een fatbike vindt die goed bij je past. Je kunt daarom een gerichte en complete service van ons verwachten. Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee.

Kwaliteit e-bikes

Om van de gebaande paden af te wijken heb je naast durf ook een fiets nodig die dat aankan. Wij hebben daarom alleen de beste merken in ons assortiment. Zo garanderen wij jou een duurzame fiets die jaren meegaat. Wij geloven daarnaast sterk in de toekomst van elektrische mobiliteit en dragen graag een steentje bij aan een gezonde en duurzame toekomst.

De fietsen van Fatbikr.nl

Wij bieden jou een uitgebreid assortiment fat e-bikes. De uitvoeringen zijn hierbij oneindig, zodat jij precies de fatbike kan samenstellen die bij je past. Onze fatbikes zijn zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor mooie offroad fietstochten. Alle e-fatbikes zijn voorzien van een frame controle: elke moer en bout is nauwkeurig gecontroleerd. Ook de hydraulische remmen zijn grondig gecheckt. Staat het model dat je zoekt er niet tussen of twijfel je welke onderdelen bij je passen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eerst even proberen?

Wij snappen goed dat je benieuwd bent naar de fatbike ervaring. Daarom kun je bij ons eerst een proefrit maken. Ben je nieuwsgierig of een fatbike iets voor je is? Plan dan nu een proefrit in. 

Officieel Lid WebwinkelKeur

Fietsliefhebbers opgelet! Fatbikr.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website raadplegen.

Service zoals je verwacht

Heb jij een vraag over onze producten? Of ben je benieuwd naar de status van je bestelling? Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Je kan ons 24/7 Mailen, Whatsappen of ons een chatbericht sturen.

Tel: 085 - 004 16 44
Email: info@fatbikr.nl

Waar ben je naar op zoek?

Interesse in onze nieuwsbrief ?

Blijf op de hoogte met nieuws en promoties !

Jouw winkelwagen